Automatikus vázlat 7Sziasztok!

Ebben a bejegyzėsben két testápoló készítményt mutatok be nektek.

A Styler krémről egy kis áttekintés:

Szerintem ez a High Care Jolly Joker-e, a cég anticellulit krémnek nevezi, azonban én sokkal szélesebb körben használom.
Testkozmetikai kúra „kötelező” otthoni ápolója
Narancsbőr megelőzésére
Arckrémként (Főleg arctisztítás után, de egy-egy olyan időszakban is, amikor már esedékes lenne a tisztítás, csak még nem sikerült időpontot foglalnom a Mónihoz 😉
Napozás utáni krémként, napégésre
Terhesség alatt a has, (derék, és mell) ápolására, a striák megelőzésére, a bőr hidratálására.
És most térjünk ki egy kicsit erre:
Rengeteg féle kozmetikai termék tárul elénk, ha beírjuk a google-be, hogy mit is használjunk ebben az időszakban. Senkitől sem akarom elvenni a lehetőséget, hogy végig próbálja ezeket…azaz mégis.

Mert sokkal jobb, ha rögtön a legjobbal kezdünk!
Van aki semmit sem használ, van aki egyszerű, vagy nagyszerű testápolókat, van aki speciális készítményeket használ. Sokszor, vagyis nagy mértékben a genetika is közbeszól, hallottuk már, hogy „teljesen felesleges bármit is használni, nézd meg milyen szép a bőröm, és semmivel se kentem” vagy épp az ellenkezőjét.
Én úgy gondolom nem éri meg kockáztatni, és kell ápolni, hidratálni a megnyúlt bőrfelületet.

A mi tapasztalatunk az, hogy nincs ennél jobb termék, a bőr felületét bársonyossá, hidratálttá teszi, és igenis segít a striák megelőzésében, hogy visszakapjuk a „régi szép” hasunkat.

A legjobb kombináció mikor a Styler krém mellé SPA olajat is használjuk.

Styler krém és Spa olaj használata

Fontos, hogy napi kétszer ápoljuk bőrünket, célszerűbb reggel a Styler krémmel kezdeni, mert ez a krém rendkívül hamar beszívódik, és nem zavaró, ha gyorsan kell öltözködnünk, és munkába indulnunk. Este használjuk a SPA olajat, hangsúlyozom, nem kell belőle sok, ez konzisztenciája révén egy kicsit lassabban szívódik be, de nyomtalanul és hihetetlen módon ápolja a bőrt.

Itt pedig a hivatalos leírását is megtaláljátok az olajnak, láthatjátok mennyire tiszta és ugyanakkor hatóanyagokban gazdag termékről van szó:

A gondosan összeállított ájurvédikus olajat ajánljuk testre és arcra, kölönösen masszírozáshoz, de akár a mindennapi testápolás részeként is fürdővízbe, testápolóba cseppentve. Különlegessége az olaj kivonatok egyedi kombinációja, amelyek a hatékony tápláláson túl szabályozzák a bőr hidratáltságát és stabilizálják a lipidréteg nedvességét. Az ájurvédikus masszázshoz kifejlesztett testápoló olaj masszázshoz és a mindennapos testápolás kiegészítőjeként.
Aktív összetevők:
Szezam olaj,
Jojoba olaj,
Mandula olaj,
Avocado olaj
Köszönöm az ismételt figyelmeteket!

Üdvözlettel:
Lehoczky Zsuzsanna

Forrás:High Care Dunakeszi