Üdvözöllek az oldalon !

Ez az első bejegyzésem ahogy azt a cím is mutatja, de a „pörgős szoknya” elnevezést is írhattam volna, hiszen amint egy nő belebújik egy ilyen szoknyába, milyen mozdulat következik rögtön? A pörgés, természetesen.

Így van ez kislánykorom óta, és valószínűleg nálatok is reflex szerűen jelentkezik a mozdulat és milyen jó érzés, hisz egyszerre vagyok infantilis kislány, hisztis tini, és felnőtt nő. Minden benne van ebben a mozdulatban, a szabadság, a nőiesség és a boldogság érzése is .

A kedvenc szoknyám a Zigi BY ZSIGMOND OLAH 2016 kollekció egy darabja, ami modern mégis időtlen és átjárja a nőiesség a ruhadarab minden milliméterét.

A fotók csodálatos napsütéses időben készültek, de a hőmérséklet még nem döntögetett csúcsokat, így bőrdzsekit és egy vékony pulóvert választottam a szoknyához. A napsütést kihasználva készítettünk pár olyan képet is ahol a fény és árnyék játékát csíptük el, ezeknek a képeknek inkább művészi hatása van, amit én nagyon szeretek a fotókon.

 

De nem szeretném, hogy mélabús hangulatba kerüljetek, ezért inkább kapjátok elő a kedvenc szoknyát és pörögjetek-forogjatok, legyen vidám, pörgős napotok!

First Blog Post 3

Hat/Kalap: Parfois, Leather Jacket/Bőrdzseki: REISS, Sweater/Pulóver: Christian Berg, Skirt/Szoknya: Zigi BY ZSIGMOND OLAH, Bag/Táska: Louis Vuitton, Shoes/Cipő: Mango,

Sunglasses/Napszemüveg: CHANEL, Necklace/Nyaklánc: Claire’s, Watch/Óra: DKNY

Köszönet a képekėrt:

Photographer/Fotó: Bóka Attila”Morten” Nextfoto

katt ide: http://www.nextfoto.hu/

Makeup/Smink: Tóth Zsuzska

katt ide: https://www.facebook.com/Tóth-Zsuzska-makeup-artist-194122517337424/