Sziasztok!
Mivel tombol a nyár nagyon fontosnak éreztem, hogy írjak a fényvédelemről. Bár köztudott, hogy a bőrünk nem felejt és a legfontosabb a megelőzés, erre mégis minden nyár elején fel kell hívnom a vendégeim figyelmét. Kozmetikusként én szeretek először mindent saját bőrömön megtapasztalni, így nyugodt szívvel ajánlom az általam kipróbált termékeket és így a tapasztalataimat megoszthatom a vendégeimmel. Most a High Care új fényvédőkrémét próbáltam ki.
Automatikus vázlat 6
Szerintem egyszerűen fantasztikus ez a készítmény, bár a nappali krémek szintén rendelkeznek bizonyos fényvédelemmel, de mint tudjuk vannak, akiknek ez nem elég. A világos bőrűeknek sokkal jobban oda kell figyelni és mivel az arcunkat éri a legtöbb káros UV sugárzás, ezért is olyan fontos az arcbőr rendszeres ápolása és védelme, erre kínál megoldást ez a High Care termék.
Az UV+Care SPF 50 egyedülállóan könnyed állagú krém, tökéletes választás a fényérzékeny bőr számára.  Ellensúlyozza a bőr szerkezeti károsodásait és védelmet nyújt az öregedés látható jelei ellen.
Hamar beszívódik, nem hagy kellemetlen filmréteget, és saját tapasztalatomból mondom, hogy a strandon sem folyik bele a szembe. Nem tudom, sokan vannak e így vele…. de nekem állandó problémám, hogy a naptej alkalmazása után egy-két órával valahogyan belekerül a szemembe és csípi azt, óvatosságom ellenére is. Nos, leteszteltem ezt a krémet, és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Nappali krémként, és „naptejként” is bizonyított.
A benne lévő összetevők nem kémiai úton biztosítják a tökéletes védelmet, hanem az értékes titándioxid hatása révén, amely kiszűri a káros UV A-B és C sugarakat.
Szívből ajánlom mindenkinek!

Üdvözlettel Lehoczky Zsuzsanna

Forrás:High Care Dunakeszi