Sziasztok!

Ebben a szezonban bőséges választék elérhető a vichy kockás ruhadarabokból a fast fashion üzletekben, én a klasszikus kék-fehér változatot választottam a Zara kínálatából. Két különböző táskával mutatom meg ezt az összeállítást, a Parfois kék cross body táskával, ami szintén fehér kockákkal díszített, a másik választott pedig a fehér shopping bag (márka nélküli), egy régebbi kedvencem Olaszországból, a geometriai mintázata miatt választottam, azért imádom, mert a tartalmától függően változik a formája, ezzel mindig újra formálva önmagát és ez annyira emberi. Mivel márka nélküli az én „formabontó” táskám, elkereszteltem Shape Shopping táskának, rövidítve ő She-Sho.

Checked pants 6

Ezt az összeállítást a ZARA blézerrel nagyon szeretem viselni az irodába, a blézer egyszerű és szigorú szabásvonalát a fodor játékossága megtöri, sőt számomra még elegánsabbá teszi.

Blézer nélkül egy fiatalosabb, „városban rohangáló” outfit, a crop-top mellé viszont elengedhetetlen a nadrág magas derék szabása, ami nagyon trendi és az egyik kedvenc divattörténeti időszakomat az 50-es éveket idézi, amikor hódított a capri-nadrág.

Checked pants 9

Blazers, Crop Tops, Trousers,Shoes/Blézer,Crop Top, Nadrág,Cipő: Zara, Bag/Táska: Parfois és She-Sho a márka nélküli, Watch/Óra:DKNY, Sunglasses/Napszemüveg: Chanel

Köszönet a képekért:

Photographer/Fotó: Dénes Gábor katt ide: (NEXTFOTO)

Makeup/Smink: Tóth Zsuzska katt ide: (http://tothzsuzska.wixsite.com/tothzsuzska)